Polewa truskawkowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Polewa truskawkowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973738628.jpeg&w=3840&q=75)
Słodka .Lepsza niż lukier ,bo wyszła gęsta i nie spływa z wypieków.
0
0 / 0
Słodka .Lepsza niż lukier ,bo wyszła gęsta i nie spływa z wypieków.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szt. budyń
4 łyżka śmietana 12%
4 łyżka cukier
Przygotowanie
1
Cukier mieszamy z śmietaną 12 7 .Wstawiamy na mały palnik gazu i dokładnie mieszamy aż cukier się rozpuści wsypujemy proszek budyniowy i dokładnie ,energicznie mieszamy.Jeszcze ciepłą polewamy ciasto czy rogale.