Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
.
Polenta: |
|||
125 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
2 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
Salsa: |
|||
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
10 | Sztuk |
oliwki zielone
|
|
0.5 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Syrop klonowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
Suszone oregano
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |