Example thumb
1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
oregano
2 Sztuki
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka zielona
2 Sztuki
cukinia
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej
40 Dekagramów
Polędwica wieprzowa
30 Dekagramów
pomidor
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cebule pokroic w czastki , papryki i cukinie na kawalki
  2. Poledwice pokroic na 4 kawalki i usmazyc na lyzce oleju (po ok 2 min na kazdej stronie) oproszyc sola i pieprzem zdjac z patelni
  3. Do tluszczu ze smazenia dodac reszte oleju rozgrzac i wrzucic warzywa smazyc ok 10 min i przyprawic polaczyc z pomidorami (bez skorki)
  4. Warzywa przelozyc do zaroodpornego naczynia a na wierzchu umiescic mieso posypac serem i zapiec ok 5 min w 225*C posypac oregano

Opis

To danie nie dość że robi wrażenie, to i cudownie smakuje!!!!!!!!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!