Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polędwiczki pachnace tymiankiem
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
500 | Gramów |
Polędwica wieprzowa
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
tymianek
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej