Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone polędwiczki z indyka w sosie czekoladowym.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
800 | Gramów |
polędwiczki z indyka
|
|
2 | Łyżeczki |
olej
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Papryka chilli
|
|
3 | Łyżeczki |
Mielony cynamon
|
|
2 | Sztuki |
goździki
|
|
6 | Łyżek |
migdały obrane
|
|
3 | Łyżki |
Orzeszki ziemne
|
|
120 | Gramów |
Rodzynki suszone
|
|
1 | Łyżka |
nasiona kolendry
|
|
1 | Sztuka | ||
70 | Gramów |
Czekolada 60-70 % kakao
|
|
1 | Łyżka |
nasiona sezamu
|
|
1 | Garść |
świeża roszponka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |