Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim wydają się potrawą wyszukaną i czasochłonną, lecz przygotujesz ją szybko i łatwo. Najlepiej smakują ze świeżą sałatą z sosem winegret lub ze świeżymi warzywami.
3 | Sztuki |
Polędwica wieprzowa
|
|
6 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
3 | Sztuki |
ciasto francuskie
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
musztarda
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
3 | Szczypty |
Sól morska
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |