Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nie musisz wychodzić z domu, by zjeść luksusową kolację. Dzięki naszemu przepisowi na polędwiczki wieprzowe nadziewane szałwią, dynia i kozim serem w prosty sposób przeniesiesz się do pięciogwiazdkowej restauracji. Potrzebujesz tylko kilku składników: oczywiście polędwiczki, dynię, ser kozi, liść szałwi i sos Łowicz.
2 | Kilogramy |
polędwiczki wieprzowe
|
|
250 | Gramów |
dynia hokkaido
|
|
150 | Gramów |
ser kozi twardy
|
|
10 | Sztuk |
liść szałwii
|
|
1 | Opakowanie |
Sos ciemny Łowicz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |