Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nasza propozycja to polędwiczki wieprzowe duszone w cydrze - idealna propozycja na specjalną okazję lub niedzielny, rodzinny obiad. Przepis jest niezwykle prosty, a przy tym bardzo efektowny - zaskocz wszystkich swoim kucharskimi umiejętnościami!
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
Cukier brązowy
|
|
0.5 | Litra |
alkohol
|
|
300 | Gramów |
Polędwica wieprzowa
|
|
1 | Szklanka |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
0.25 | Sztuki |
cytryna
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka | ||
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |