Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj przepis na smakowite danie z drobno pociętych pasków polędwiczki wieprzowej, makaronu typu kolanka, podawanej w sosie mięsno-warzywnym. Pyszny bakłażan, czosnek i chili w połączeniu z mięsem zagwarantują niezwykłe doznania kulinarne!
400 | Gramów |
makaron Lubella kolanka ozdobne
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
Polędwica wieprzowa
|
|
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
100 | Gramów |
Groszek cukrowy
|
|
20 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
0.5 | Pęczka |
koperek
|
|
1 | Sztuka |
Chilli
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |