Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czekolada i mięso - brzmi abstrakcyjnie? Za to smakuje wyśmienicie! Aromatyczny winny sos czekoladowy doskonale łączy się z delikatną, rozpływającą się w ustach polędwiczką wieprzową. Oto nasza propozycja na niebanalny obiad !
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
polędwiczki wieprzowe
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
250 | Mililitrów |
Czerwone wino
|
|
1 | Łyżka |
Cukier trzcinowy
|
|
6 | Sztuk | ||
2 | Szczypty |
Świeży rozmaryn
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Sztuka |
Mix sałat
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |