Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecam na obiad.
1 | Kilogram |
Polędwica wieprzowa
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kolendra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
bazylia
|
|
0.5 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
1.5 | Szklanki |
Wino czerwone
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
4 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
Jagody jałowca
|
|
2 | Sztuki |
goździki
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Łyżki |
ocet winny
|
|
40 | Dekagramów |
grzyby leśne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |