Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polędwica cielęca po azjatycku.
1 | Sztuka |
Cielęcina
|
|
2 | Łyżeczki |
Sos ostrygowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Cukier brązowy
|
|
2 | Łyżeczki |
Sos rybny
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Kawałek imbiru
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |