Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Co jest lepsze od kakaowych babeczek? Podwójnie kakaowe babeczki! Do wykonania przepisu potrzebne będą: mąka tortowa, cukier, proszek do pieczenia, 3 sztuki jaj kurzych, śmietana 18%, masło, sól, mleko, cukier puder i prawdziwe kakao.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
135 | Gramów |
śmietana 18%
|
|
180 | Gramów |
masło
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
Krem |
|||
140 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Gramów |
masło
|
|
600 | Gramów |
cukier puder
|
|
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |