Podudzie w winie

m7
Podudzie w winie

0

0 / 0

Czasem wypada zrobić coś innego niż zwykle.

4

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

50 wino czerwone

1 łyżecz. sól

1 szkl. olej

2 szt. podudzie z kurczaka

Przygotowanie


1

Podudzie usmażyć jak zwykle.

2

Następnie przełożyć do wyższego garnuszka i podgotować na małym ogniu.

3

Dodać odrobinę wina i przemieszać.

4

Podgotować i znów dodać resztę wina.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1312

kcal

Białka

20

gram

Węglowodany

b/d

0

Tłuszcze

135

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły