0

Składniki

50 Mililitrów
Wino czerwone
1 Łyżeczka
sól
1 Szklanka
olej
2 Sztuki
Podudzie z kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podudzie usmażyć jak zwykle.
  2. Następnie przełożyć do wyższego garnuszka i podgotować na małym ogniu.
  3. Dodać odrobinę wina i przemieszać.
  4. Podgotować i znów dodać resztę wina.

Opis

Czasem wypada zrobić coś innego niż zwykle.

Podobne przepisy

Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Przepis
Średni Do 1 godz
Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Karp smażony

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp smażony

Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Przepis
Średni Do 1 godz
Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!