0

Składniki

50 Mililitrów
Wino czerwone
1 Łyżeczka
sól
1 Szklanka
olej
2 Sztuki
Podudzie z kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podudzie usmażyć jak zwykle.
  2. Następnie przełożyć do wyższego garnuszka i podgotować na małym ogniu.
  3. Dodać odrobinę wina i przemieszać.
  4. Podgotować i znów dodać resztę wina.

Opis

Czasem wypada zrobić coś innego niż zwykle.

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!