Podudzie w winie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Podudzie w winie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974982686.jpeg&w=3840&q=75)
Czasem wypada zrobić coś innego niż zwykle.
0
0 / 0
Czasem wypada zrobić coś innego niż zwykle.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
50 wino czerwone
1 łyżecz. sól
1 szkl. olej
2 szt. podudzie z kurczaka
Przygotowanie
1
Podudzie usmażyć jak zwykle.
2
Następnie przełożyć do wyższego garnuszka i podgotować na małym ogniu.
3
Dodać odrobinę wina i przemieszać.
4
Podgotować i znów dodać resztę wina.