Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cofnijmy się w czasie i przenieśmy do czasów, gdy jedyną znana formą chleba był… podpłomyk! Przepyszne pieczywo na każdą okazję - w naszym przepisie podawane z botwiną, serem feta oraz szynką parmeńską.
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
Botwina
|
|
100 | Gramów |
Szynka parmeńska
|
|
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
ciepła woda
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
ser feta
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |