Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pleśniak to ciasto, które każdy musi spróbować. Idealne połączenie smaków - kwaśne owoce, słodka beza i kruche ciasto.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
margaryna mleczna
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
50 | Dekagramów |
Porzeczki czerwone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |