Płatki kukurydziane z czekodżemem

pumpek
Płatki kukurydziane z czekodżemem

0

0 / 0

Błyskawiczne i pożywne danie na śniadanie w domu, jak i na wynos.

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

8 łyżka czekodżem truskawkowy łowicz

200 jogurt naturalny

10 szt. orzechy włoskie

2 łyżka pestki dyni

2 łyżka ziarna słonecznika

Przygotowanie


1

Do szklanki lub pojemnika na wynos wsypujemy corn flakes Lubella.

2

Następnie dodajemy jogurt naturalny.

3

Czekodżem miksujemy z malinami i dodajemy do pojemniczka.

4

Całość dekorujemy orzechami włoskimi, owocami i uprażonymi ziarnami słonecznika i dyni.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

372

kcal

Białka

10

gram

Węglowodany

55

gram

Tłuszcze

11

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły