Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placuszki z makaronu są świetnym pomysłem na urozmaicenie kuchni, ale również znakomicie sprawdzą się, jeśli został nam makaron z obiadu. Te placuszki są pełne warzyw i smaku.
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
60 | Gramów |
cukinia
|
|
60 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
posiekany szczypiorek
|
|
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
4 | Łyżki |
Kwaśna śmietana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |