Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz alternatywy dla tradycyjnych placuszków ziemniaczanych? Spróbuj brokułowej odmiany. To wyjątkowa propozycja, która idealnie komponuje się z sosem neapolitańskim z Łowicza.
0.75 | Szklanki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
brokuły
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
100 | Gramów |
Jogurt
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżki |
posiekana bazylia
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżki |
Olej do smażenia
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |