Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placki ziemniaczano-bekonowe podawane w asyście sosu chrzanowego i łososia.
Placki |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
Duże ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
20 | Dekagramów |
bekon
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
5 | Łyżek |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Sos chrzanowy |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
majonez
|
|
2 | Łyżki |
jogurt naturalny
|
|
Pozostałe |
|||
0.5 | Sztuki |
sałata lodowa
|
|
15 | Dekagramów |
Łosoś wędzony
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
20 | Sztuk | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |