Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chrupiące placki ziemniaczane z sosem i śmietaną to dokonały pomysł na posiłek o każdej porze roku. Wzbogaci go smak dojrzałych, dojrzewających w słońcu owoców w napoju Tymbark Jabłko gruszka.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
Sos |
|||
1 | Kilogram |
Szynka wieprzowa
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka ostra
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
Świeży rozmaryn
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
Dodatki |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |