0

Składniki

0.5 Kilograma
twaróg półtłusty
2 Sztuki
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
skórka z cytryny
4 Łyżki
mąka
3 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Twaróg zmielić dodać pozostałe składniki i wymieszać na jednolitą masę.
  2. Uformować placki ,obtoczyć w mące i piec na oleju na złoto.

Opis

smaczne

Podobne przepisy

Naleśniki waniliowe ze skórką pomarańczową

Łatwy Do 40 min
Naleśniki waniliowe ze skórką pomarańczową

Naleśniki z musem malinowym

Łatwy Do 1 godz
Naleśniki z musem malinowym

Penne pod pesto z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Penne pod pesto z wołowiną

Tarta z jeżynami i czerwonymi porzeczkami

Średni Do 1,5 godz
Tarta z jeżynami i czerwonymi porzeczkami

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!