Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatne placki z mąki pszennej, kukurydzy i szalotki, z lekkim posmakiem czosnkowym, okraszone keczupem – to doskonała przekąska na niezobowiązujące spotkanie towarzyskie lub na smakowitą przegryzkę pomiędzy posiłkami. Dopraw je zgodnie ze swoimi upodobaniami, przygotuj różne dipy i spałaszuj ze znajomymi!
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Sztuki |
SZALOTKA
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |