Example thumb
0

Składniki

200 Mililitrów
olej
1 Szklanka
Kasza gryczana
2 Szklanki
Rosoł
3 Sztuki
jaja kurze całe
5 Łyżek
mąka pszenna tortowa
3 Łyżki
bułka tarta
20 Dekagramów
Warzywa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kaszę gryczaną zalewamy wrzącym rosołem.Gotujemy aż kasza wsiąknie rosół.Warzywa przesmażamy na patelni.
  2. Do ostudzonej kaszy dodajemy warzywa i jajka oraz mąkę.Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Formujemy kotleciki,panierujemy w bułce i smażymy.

Opis

Kolejny przepis na zdrowe placki.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!