Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placki warzywne są pyszne, chrupiące i świetnie sprawdzą się na kolację. Warto podawać z sosem czosnkowym.
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
100 | Gramów |
ser biały
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
50 | Mililitrów |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |