Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Placek sezonowy to nic innego jak prosty, szybki i ekonomiczny pomysł na ciasto. Puszyste ucierane ciasto ze śliwkami smakuje rewelacyjnie.
20 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
3 | Szklanki |
śliwki
|
|
1 | Sztuka |
margaryna zwykła
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
20 | Dekagramów |
mąka ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |