Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Owo danie pierwszy raz jadłam w niewielkiej kętrzyńskiej restauracji. Jest doskonałe na codzienny obiad, jak i również na romantyczną kolację przy świecach :)
0.5 | Kilograma |
ziemniaki młode
|
|
1 | Szczypta |
Świeżo mielony czarny pieprz
|
|
250 | Gramów | ||
250 | Gramów | ||
3.5 | Szklanki |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
10 | Sztuk |
świeża bazylia
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa typu vegeta
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
majonez
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |