Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pizzerinki po neapolitańsku to szybka przekąska na imprezę ze znajomymi. Zaopatrz się w gotowe ciasto do pizzy, cukinię, mozzarellę, pomidorki koktajlowe, oliwki, sos Łowicz i tymianek. Wykrawamy z ciasta małe kółka na nasze pizzerinki, smarując je sosem. Ułóż na wierzchu wszystkie dodatki i piecz około 15 minut.
1 | Sztuka |
Gotowe ciasto spód do pizzy
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
10 | Sztuk |
kulki mozarelli małe
|
|
10 | Sztuk | ||
10 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |