Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wspaniały przepis na pizzę z szynką prosciutto cotto i passatą pomidorową! Receptura przygotowana przez Mateusza z MasterChef Junior.
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
15 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
1 | Szklanka |
ciepła woda
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
3 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Gramy |
cukier
|
|
400 | Gramów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
50 | Gramów |
Rukola
|
|
1 | Sztuka |
serek mascarpone
|
|
10 | Dekagramów |
prosciutto cotto
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |