Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pizza z Nieziemnskich Kotlin to danie dla wielbicieli włoskiej kuchni i pysznych składników.
500 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
300 | Mililitrów |
Woda ciepła przegotowana
|
|
4 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
7 | Gramów |
Drożdże instant
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
3 | Łyżki |
zioła prowansalskie
|
|
6 | Sztuk |
Oliwki
|
|
5 | Sztuk |
pieczarki
|
|
3 | Sztuki |
ananas plastry w syropie
|
|
2 | Łyżki |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Kostka |
ser żółty
|
|
5 | Plastrów |
szynka
|
|
1 | Sztuka |
ketchup kotlin
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej