Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowa pizza z naszym przepisem jest wyjątkowo dobra! Jedno z najbardziej popularnych dań kuchni włoskiej w wersji wegetariańskiej skradnie Twoje serca.
Ciasto: |
|||
25 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
150 | Mililitrów |
Letnia woda
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
250 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Sos pomidorowy: |
|||
1 | Szklanka |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżka |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
Dodatki: |
|||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Słoik | ||
100 | Gramów |
mozzarella
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |