Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wiadomo, że ciasto każdy zrobi takie, jak lubi. Dziś polecam farsz na wegetariańską kolację.
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Puszki | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
oregano
|
|
0.25 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Szklanka |
ser żółty
|
|
0.75 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
0.3 | Szklanki |
świeża bazylia
|
|
1 | Sztuka |
mozzarella
|
|
1 | Sztuka |
Ricotta
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
masło
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |