Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mój sposób na pizzę;-)) najwięcej czasu potrzebuję do wyrobienia ciasta, żeby było naprawdę cieniutkie i nie łamało się. Samo podpieczenie zajmuje chwilkę, ale polecam tę pizzę, bo to fajna odskocznia od grubych domowych pizz, z nadzieniem typu „przegląd tygodnia".
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
oliwa
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
4 | Łyżki |
ciepła woda
|
|
20 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |