Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
4 różne ćwiartki pizzy na cienkim cieście.
250 | Mililitrów |
Woda ciepła przegotowana
|
|
25 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
500 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
15 | Gramów |
drożdże
|
|
1 | Szklanka |
Sos pomidorowy łowicz
|
|
6 | Sztuk |
Plastry kiełbasy peperoni
|
|
3 | Sztuki |
Oliwki
|
|
0.25 | Sztuki |
papryka
|
|
5 | Sztuk |
Plastry wędzonej kiełbasy
|
|
3 | Sztuki |
Plastry boczku wędzonego
|
|
2 | Sztuki |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
Plastry ananasa
|
|
2 | Łyżki |
Fileciki anchois
|
|
2 | Łyżki |
Czerwona fasola
|
|
1 | Łyżka |
kukurydza
|
|
40 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |