Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Moja pierwsza carbonara... Zazwyczaj robiłam pizzę peperoni - ale czas na coś nowego.
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.3 | Kostki |
drożdże
|
|
1.2 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
1 | Sztuka | ||
15 | Sztuk |
boczek wędzony
|
|
10 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |