Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niezwykle pożywne, nieziemsko smaczne, dziecinnie proste do przygotowania. Mowa o genialnym przepisie na makaron pióra z szynką i pieczarkami. Gwoździem programu jest jednak wyjątkowy sos z dodatkiem białego wina. Przepis z gatunku - PALCE LIZAĆ!
1 | Szczypta |
Czarny pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
100 | Gramów |
Szynka wieprzowa gotowana
|
|
1 | Szklanka |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
Szalotki
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
5 | Łyżek |
Wino czerwone wytrawne
|
|
4 | Łyżki |
Sos pomidorowy łowicz
|
|
2 | Łyżki |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |