2

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
mąka ziemniaczana
2 Łyżki
koper ogrodowy
2 Łyżki
olej
30 Dekagramów
ziemniaki ugotowane
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki przepuszczamy przez praskę.
  2. Dodajemy przyprawy i mąkę. Ugniatamy dość zwarte ciasto. Formujemy z niego małe kuleczki.
  3. Gotujemy w osolonym wrzątku do wypłynięcia.

Opis

sposób na niejadka

Podobne przepisy

Mousaka z bakłażanem i ziemniakami w sosie beszamelowym

Przepis
Średni Do 2 godz
Mousaka z bakłażanem i ziemniakami w sosie beszamelowym

Paella

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Paella

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Przepis
Średni Do 1 godz
Paszteciki z kapustą i leśnymi grzybami

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Kurczę pieczone

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Kurczę pieczone

Leczo

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Leczo

Pierogi z surowym mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierogi z surowym mięsem mielonym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!