Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kiedyś gyrosa robiłam warstwowego i z piersi kurczaka. Teraz wszystko mieszam.
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
udko z kurczaka
|
|
8 | Sztuk |
ogórek konserwowy
|
|
7 | Sztuk |
Jajka ugotowane
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
przyprawa do gyrosa
|
|
1 | Sztuka |
kukurydza konserwowa
|
|
8 | Łyżek |
majonez
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta pekińska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |