Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dziś na obiad gulasz według receptury babci? Pewnie znasz ją na pamięć – nic dziwnego, w końcu to sprawdzony przepis, który smakuje wszystkim! A co gdyby tak trochę go zmienić i wydobyć zupełnie nowy, nieco mniej grzeczny, a bardziej… ostrrry smak? Mam na myśli nutkę pikanterii otrzymanej dzięki ketchupowi Kotlin z piekła rodem.
500 | Gramów |
Łopatka wołowa
|
|
1 | Szklanka |
bulion warzywny
|
|
250 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
Cebule
|
|
2 | Szczypty |
Suszony rozmaryn
|
|
2 | Gałązki |
rozmaryn
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Łyżeczka |
suszony majeranek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |