Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pszenno kukurydziane tortille.
170 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
Wrzątek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
170 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
400 | Gramów |
wieprzowina łopatka
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |