Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Grill bez mięsnego klasyka na ostro, nigdy nie będzie tak samo dobry! Poznaj przepis na pikantne skrzydełka, które rozgrzeją intensywnym smakiem. 30 min na ogniu wystarczy, aby mięso było soczyste, a skórka chrupiąca.
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
16 | Sztuk |
Skrzydełka kurczaka
|
|
1 | Opakowanie |
jogurt naturalny
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
Ostra papryka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |