Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie można podawać z ziemniakami lub drobnym makaronem. np. w kształcie ryżu. Przyozdobić natką pietruszki.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.25 | Łyżeczki |
imbir
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Przyprawa do gulaszu
|
|
1 | Łyżeczka |
Sos imbirowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
600 | Gramów |
Serca drobiowe
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżka |
Sos chili
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |