0

Składniki

2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Szklanka
mleko
2 Łyżki
miód
0.25 Łyżeczki
cynamon
1 Szczypta
Ostra papryka
1 Szczypta
Pieprz cayenne
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jeśli masz papryczkę w całości utrzyj ją w moździerzu.
  2. Wymieszaj wszystkie składniki w małym garnku, na średnim ogniu, cały czas mieszając.
  3. Gotowe pikantne kakao przelej do ulubionego kubka, może udekorować dodatkową „szczyptą” papryki lub korą cynamonu.

Podobne przepisy

Shake kakaowo-bananowy

Łatwy Do 15 min

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 15 min

Back to Youth

Łatwy Do 15 min

Bazyliszek

Łatwy Do 15 min

Bloody Margarita

Łatwy Do 15 min

Bloody Mary

Łatwy Do 15 min

Blue Hawaii

Łatwy Do 15 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!