0

Składniki

2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Szklanka
mleko
2 Łyżki
miód
0.25 Łyżeczki
cynamon
1 Szczypta
Ostra papryka
1 Szczypta
Pieprz cayenne
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jeśli masz papryczkę w całości utrzyj ją w moździerzu.
  2. Wymieszaj wszystkie składniki w małym garnku, na średnim ogniu, cały czas mieszając.
  3. Gotowe pikantne kakao przelej do ulubionego kubka, może udekorować dodatkową „szczyptą” papryki lub korą cynamonu.

Podobne przepisy

Chocolatta z Chili

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Shake kakaowo-bananowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Shake kakaowo-bananowy

Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z pł...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z płatkami Lubella Cinisami

Chocolatta Piernikowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Back to Youth

Przepis
Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!