0

Składniki

2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Szklanka
mleko
2 Łyżki
miód
0.25 Łyżeczki
cynamon
1 Szczypta
Ostra papryka
1 Szczypta
Pieprz cayenne
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jeśli masz papryczkę w całości utrzyj ją w moździerzu.
  2. Wymieszaj wszystkie składniki w małym garnku, na średnim ogniu, cały czas mieszając.
  3. Gotowe pikantne kakao przelej do ulubionego kubka, może udekorować dodatkową „szczyptą” papryki lub korą cynamonu.

Podobne przepisy

Chocolatta z Chili

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Koktajl kakaowo-malinowy ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Koktajl kakaowo-malinowy ze szpinakiem

Shake kakaowo-bananowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Shake kakaowo-bananowy

Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z pł...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z płatkami Lubella Cinisami

Chocolatta Piernikowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Regenerujący napój na "dzień po"

Przepis
Łatwy Do 15 min
Regenerujący napój na "dzień po"

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!