0

Składniki

2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Szklanka
mleko
2 Łyżki
miód
0.25 Łyżeczki
cynamon
1 Szczypta
Ostra papryka
1 Szczypta
Pieprz cayenne
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jeśli masz papryczkę w całości utrzyj ją w moździerzu.
  2. Wymieszaj wszystkie składniki w małym garnku, na średnim ogniu, cały czas mieszając.
  3. Gotowe pikantne kakao przelej do ulubionego kubka, może udekorować dodatkową „szczyptą” papryki lub korą cynamonu.

Podobne przepisy

Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z pł...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Zimowe śniadanie - mleczny koktajl z imbirem, miodem i z płatkami Lubella Cinisami

Chocolatta z Chili

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Shake kakaowo-bananowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Shake kakaowo-bananowy

Koktajl kakaowo-malinowy ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Koktajl kakaowo-malinowy ze szpinakiem

Likier kakaowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Likier kakaowy

Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem

Chocolatta Piernikowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!