0

Składniki

2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Szklanka
mleko
2 Łyżki
miód
0.25 Łyżeczki
cynamon
1 Szczypta
Ostra papryka
1 Szczypta
Pieprz cayenne
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jeśli masz papryczkę w całości utrzyj ją w moździerzu.
  2. Wymieszaj wszystkie składniki w małym garnku, na średnim ogniu, cały czas mieszając.
  3. Gotowe pikantne kakao przelej do ulubionego kubka, może udekorować dodatkową „szczyptą” papryki lub korą cynamonu.

Podobne przepisy

Chocolatta z Chili

Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Shake kakaowo-bananowy

Łatwy Do 15 min
Shake kakaowo-bananowy

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Migdałowa chocolatta

Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Back to Youth

Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bazyliszek

Łatwy Do 15 min
Bazyliszek

Bloody Margarita

Łatwy Do 15 min
Bloody Margarita

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!