0

Składniki

2 Łyżeczki
cukier
1 Łyżeczka
sok z cytryny
50 Gramów
Żurawina
2 Sztuki
korzeń pietruszki
2 Sztuki
jabłko
2 Łyżki
śmietana 12%
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pietruszkę oskrobać i zetrzeć na tarce( średnie oczka). Podobnie jabłka- oskórować i zetrzeć. Połaczyć jabłka z pietruszką. Posypać cukrem, dorzucić posiekaną żurawinę, wymieszać ze śmietaną i odłożyć do lodówki na 30 minut żeby smaki się połaczyły. Jeśli jest za mało kwaskowa można wcisnąć parę kropel soku z cytryny. Bardzo smaczna i zdrowa- zdecydowanie polecam.

Opis

Bardzo smaczna i zdrowa surówka.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!