Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo prosty biszkopt przełożony śmietaną z truskawkami.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
800 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
400 | Gramów |
truskawki
|
|
2 | Szklanki |
cukier
|
|
0.3 | Szklanki |
woda
|
|
8 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
6 | Łyżek |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |