Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wytrawna potrawa z wykorzystaniem piersi z kurczaka, które otulone są szynką, dodatkowo nadziane serem i duszone w aromatycznym sosie pomidorowym.
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
6 | Plastrów |
Szynka szwarcwaldzka
|
|
40 | Gramów |
Ser żółty w kawałku
|
|
0.3 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżeczka |
Posiekana natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |