Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piersi z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
200 | Gramów |
płatki kukurydziane
|
|
4 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |