Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól
0.25 Kostki
masło
2 Sztuki
pierś kurczaka
1 Sztuka
Sos grzybowy
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Filety myjemy, każdy filet dzielimy na wzdłuż na 2 części, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, układamy "plasterek" masła następnie starty na drobnych oczkach ser.
  2. Zwijamy filety w roladki, panierujemy w mące, jajku, bułce tartej - 2 razy.
  3. Smażymy na wolnym ogniu na maśle. Polewamy sosem (najlepiej grzybowym)

Opis

Idealne na niedzielny obiad:D

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!