Example thumb
2

Składniki

500 Gramów
pieczarki
1 Szklanka
bułka tarta
4 Sztuki
pierś kurczaka
1 Sztuka
sól
2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Łyżka
majonez
2 Łyżki
woda
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz. Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa .
  2. Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!

Opis

Proste w wykonaniu, a jakie smaczne!:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!