Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierś z indyka w kremowym śmietanowym sosie
250 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
500 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.25 | Szklanki |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Sztuka |
Pierś indycza ze skórą
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
6 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka |
Kiełki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |